Bizkerre Lezamara doa gaur, Euskal Koparen bila

Iker Rincon Moreno 2015ko eka. 13a, 10:00

Athletic 0-7 nagusitu zitzaion Bizkerreri, Emakumezkoen Getxoko IX. Futbol Txapelketan. © ATHLETIC

Gaur, zapatuan, Euskal Koparen finalerdietatik finalera jauzia ematea ala ez jokatuko du Bizkerrek. Lezamako bigarren futbol-zelaian egingo da neurketa, 18:30ean. Ez da erraza izango, baina ezta ezinezkoa ere.

Horrela erakusten du pasa den astelehenean Athletic Bren aurka izandako norgehiagokak: arerio handiak 1-3 irabazi zion Bizkerreri Boluen. Garaipen sendoa lortu zuten lehoi zurigorriek, baina ez gaindiezina. Leire Vivas aurrelari urduliztarrak estreinatu zuen markagailua 25. minutuan, baina lehenengo zatia amaitzear zegoela, heldu zen Leia Zarateren gola Athleticentzat. Bigarren zatian, zuri-urdinak ez ziren gai izan defentsari eusteko, eta Sheila Elorzak eta berriz ere Zaratek gol banaz zigortu zuten Bizkerreko atezaina. Bueltan, gutxienez lau tanto sartuz irabazi beharko dute getxoztarrek.