Maite Arraiza nagusitu da Urduñan

Iker Rincon Moreno 2015ko ira. 28a, 16:55

Maite Arraiza, iazko garaipena ospatzen. © AIARALDEA.COM

Maite Arraiza Santutxu Atletismo Taldeko korrikalari getxoztarrak irabazi zuen atzo Urduña Hiria herri krosaren XI. edizioa, iaz lortutako garaipena berretsiz.

Arando Korrikalari Elkarteak antolatutako lasterketan, Arraizak 40 minutu eta 12 segundo eman zituen 10.548 metroko ibilbidea egiteko. Bigarrena Onditz Iturbe laudiotarra izan zen, Arraizaren taldekidea; eta hirugarrena, Saioa Arkonada oñatiarra. Arraizak hasieratik izan zuen proba mendean, Iturbe taldekideari hiru minutu baino gehiago ateraz. Gizonezkoei dagokienez, Amurrioko Pablo Mas atletak irabazi zuen.