Ostiral arratsaldean Euskal Herriko eta munduko jakien bidez jendea eta kulturak ezagutu genituen. “Mila zapore” sukaldaritza-tailer honetan talde txikietan eta hainbat jatorritako irakasleek gidatuta, afaltzeko menua prestatu genuen, Paraguai, Nikaragua, Argentina, Korea eta Euskal Herriko errezetekin. Besteak beste bori bori zopa, enpanadak, humita eta bibinbapa dastatu genituen, postrerako ordea intxaur-saltsa eta kalabaza goxoa, errepikatzeko modukoa […]
Osorik irakurri
Irakurle agurgarria:
HIRUKA gure eskualdeko euskara hutsezko hedabide bakarra da; egunero 10 udalerriren berri ematen dugu, eta hilabetero doan duzu aldizkaria kalean, tokiko komertzioetan zein erakunde publikoen egoitzetan. Eta orain doan bidaliko dizugu etxera nahi izanez gero! Proiektua bizirik jarraitzeko, ezinbestekoa dugu zu bezalako irakurleen babesa eta ekarpen ekonomikoa.
Egin zaitez HIRUKAlagun eta gozatu euskaraz!
Izan zaitez HIRUKAlagun