Hurrengoak dira tailer guztiak: etxeko konponketa txikiak; nola egin errezeta dibertigarriak etxekoakaz batera kozinatzeko; urtebetetze osasungarriak benetako janariagaz; egin zeure ernamuinduak, artisau erara; biziraupeneko sukaldaritza osasungarria, etxetik atera berriak diren gazteentzako; sukaldaritza eskola umeentzat (8-12 urte – euskaraz); sukaldaritza eskola gazteentzat (12-18 urte – euskaraz); otartekoak, askariak eta etxeko zukuak; bete ezazu zure jaki-tokia kalitatezko produktuakaz: nola egin etxeko marmeladak eta pateak; osasuntsu eta elikagarri jatea, sukaldean denbora laburra erabiliz; bete ezazu zure jaki-tokia kalitatezko produktuakaz: nola egin etxeko saltsa gazi-gozoak; nola egin etxeko esneki naturalak; bete ezazu zeure jaki-tokia kalitatezko produktuakaz: nola egin etxeko hartzigarriak; udaberriko sukaldaritza; nola egin hainbat ogi eta brioche-mota, ore ama erabiliz; kroketa originalak eta osasungarria; objektuak eta altzariak zaharberritzea; nola egin hanburgesa begetarianoak eta horietarako saltsak; apaindurazko teknikak hainbat gainazaletan; nola egin entsaladak eta edergarri osasungarriak eta zereal integralak, energia-iturri.