Euskal Herriko jaietan behar-beharrezkoak izan ohi dira lehiaketa gastronomikoak, eta Algortan ez da gutxiago izango. Hala, urtez urte –pandemiaren aurretik, noski–, txipiroi-platerik onena zeinek prestatzen duen jakiteko lehia egin da Biotz Alai plazan. Gogoan duzue? Bai, ezta? Bada, zeintzuk dira mokadu hori kozinatzeko beharrezko osagaiak? Joan prestatzen datorren urterako...
HIRUKA gure eskualdeko euskara hutsezko hedabide bakarra da; egunero 10 udalerriren berri ematen dugu, eta hilabetero doan duzu aldizkaria kalean, tokiko komertzioetan zein erakunde publikoen egoitzetan. Eta orain doan bidaliko dizugu etxera nahi izanez gero! Proiektua bizirik jarraitzeko, ezinbestekoa dugu zu bezalako irakurleen babesa eta ekarpen ekonomikoa.
Egin zaitez HIRUKAlagun eta gozatu euskaraz!