Herriak
Barrika
Berango
EHU
Erandio
Getxo
Gorliz
Leioa
Lemoiz
Plentzia
Sopela
Urduliz
Uribe Kosta
Gaiak
Kultura
Euskara
Kirolak
Hezkuntza
Ekonomia
Jendartea
Politika
Gazteok
Historia
Ingurumena
Iritzia
Jaiak
Aldizkaria
Agenda
Eguraldia
Zozketak
Berton bertokoa
Argazki galeriak
Bideoak
Bereziak
Iragarkiak
Egin zaitez HIRUKA Lagun
Gida-komertziala
Publizitatea
Harremanetarako
Prentsa
Hiruka 212
Deskargatu PDFa
Ale honetan...
Porlanak jan ez dituen lurrak oraindino erabilgarriak dira
Pablo Grijelmo: "Berezitasun bakarra da guk ongarriak landareari zuzenean ematen dizkiogula"
Saioa Alvarez: "Emakume baserritarrak ekintzaileak ere badirela ikusarazi nahi dugu"
Bakarka ezin da
Amets Ladislao: "Bertokoak diren elikadura-sistemak behar ditugu"
Urtzi Goiti Ugarte: "Lotuta dau dana: bizimoduan galeragaz, paisaia eta hizkuntza be galtzen dire"
Itsasoa, babestu beharreko baliabidea
Paz Bañuelos, nutrizionista: "Gertuko produktu ekologikoa aukera ezin hobea da osasunerako"
Mari Tere Garitaonandia: "Umetan, bendeja saltzen hasi nintzen etxerako dirua lortzeko"
Jon Ander Zalduegi: "Nekazariontzat, biderik onena da salmenta zuzena"
Eskualdea ereiten
Bene Markaida: "Esneaz jan, ikasketak, jantziak eta pentsu pagaten zan"
Aldizkari gehiago
»»
Ikusi aldizkari guztiak